RINGKASAN...

"malaysianoutdoors.blogspot.com" ADALAH BLOG MAJALAH SECARA ONLINE ATAU DIPANGGIL "E-MAGAZINE " KEUJUDAN MAJALAH ONLINE INI BAGI MEMENUHI KEHENDAK RAMAI PEMINAT SUKAN OUTDOORS TIDAK KIRA SUKAN PEMOTORAN MAHUPUN AKTIVITI PERCUTIAN SEMUA SEKALI KITA AKAN CUBA MASUKAN DALAM MAJALAH ONLINE INI, UNTUK MASA INI PIHAK "malaysianoutdoors" MASIH LAGI DI PERINGKAT PERMULAAN MEMBENTUK SATU BENTUK MAJALAH YANG MENARIK PERHATIAN RAMAI, BAGI FASA YANG KEDUA PULA PIHAK KAMI AKAN MENDAPATKAN ARTIKEL-ARTIKEL DARI SEMUA SAHABAT-SAHABAT "OUTDOOR" UNTUK DIMUATKAN DI DALAM MAJALAH INI . "malaysianoutdoors" HARAPKAN SOKONGAN DARI KORANG SEMUA UNTUK TERUSKAN BLOG NI DAN TOLONG LAH KLIK SEKALI "JOIN THIS SITE" DAN "FOLLOW THIS BLOG" DI RUANGAN KECIL SEBELAH KANAN. TQ

Sunday, 10 October 2010

Tempat nak bercuti mari tengok

OK INI LAH TEMPAT YANG SEMPAT AKU NAK TUNJUK KAT KORANG UNTUK MENGINAP DI HOTEL 5 STAR DENGAN MODAL RM1000 SAHAJA DENGAN TVIEXPRES IDAMAN KU MENJADI KENYATAAN .


REBAK-LANGKAWIOK PADA YANG BERMINAT NAK TAU INI ADALAH PAKEJ PENGINAPAN DAN BREAKFAST SAHAJA TIDAK TERMASUK PERJALANAN HANYA RM 1000 ANDA BOLEH MENGINAP SELAMA 4 HARI 3 MALAM CUBA ANDA LIHAT PADA HARGA YANG DIBERI ADDAKAH BERBALOI...SAYA RASA MEMANG BERBALOI.. KALAU BERMINAT ANDA BOLEH EMAIL PADA SAYA DI nazrulhamizan@gmail.com UNTUK MAKLUMAT LANJUT SELAIN DARI TU ANDA JUGA BOLEH MENAMBAH KEWANGAN ANDA NAK TAU CARANYA SILA EMAIL SAYA.

No comments:

aDa LaGi Da....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...