RINGKASAN...

"malaysianoutdoors.blogspot.com" ADALAH BLOG MAJALAH SECARA ONLINE ATAU DIPANGGIL "E-MAGAZINE " KEUJUDAN MAJALAH ONLINE INI BAGI MEMENUHI KEHENDAK RAMAI PEMINAT SUKAN OUTDOORS TIDAK KIRA SUKAN PEMOTORAN MAHUPUN AKTIVITI PERCUTIAN SEMUA SEKALI KITA AKAN CUBA MASUKAN DALAM MAJALAH ONLINE INI, UNTUK MASA INI PIHAK "malaysianoutdoors" MASIH LAGI DI PERINGKAT PERMULAAN MEMBENTUK SATU BENTUK MAJALAH YANG MENARIK PERHATIAN RAMAI, BAGI FASA YANG KEDUA PULA PIHAK KAMI AKAN MENDAPATKAN ARTIKEL-ARTIKEL DARI SEMUA SAHABAT-SAHABAT "OUTDOOR" UNTUK DIMUATKAN DI DALAM MAJALAH INI . "malaysianoutdoors" HARAPKAN SOKONGAN DARI KORANG SEMUA UNTUK TERUSKAN BLOG NI DAN TOLONG LAH KLIK SEKALI "JOIN THIS SITE" DAN "FOLLOW THIS BLOG" DI RUANGAN KECIL SEBELAH KANAN. TQ

Wednesday, 5 January 2011

detail Trip ke Tioman

  

  

Location : Kg Salang, Tioman Island
3 Days 2 Nights Package
Return ferry                        - pergi dan balik
Accommodation                 - (twin sharing) or RM 50.00 (quad sharing)
Discover Scuba                  -  2 jam 
Dinner*                              - (2 nights BBQ eat all u can)
Snorkeling Gear                  -   (2 days)
Total                                 -  RM450.00

Tarikh dicadangkan       -  April 2011 minta cadangan daripada sesiapa yang berminat untuk membincangkan tarikh yang sesuai.


gambar resort adalah bercampur-campur so bergantung pada keadaan dan harga semasa kebanyakan resort yang murah tidak mempunyai aircondition. bersesuaian dengan harga dan penginapan untuk 3 hari 2 malam.
No comments:

aDa LaGi Da....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...