RINGKASAN...

"malaysianoutdoors.blogspot.com" ADALAH BLOG MAJALAH SECARA ONLINE ATAU DIPANGGIL "E-MAGAZINE " KEUJUDAN MAJALAH ONLINE INI BAGI MEMENUHI KEHENDAK RAMAI PEMINAT SUKAN OUTDOORS TIDAK KIRA SUKAN PEMOTORAN MAHUPUN AKTIVITI PERCUTIAN SEMUA SEKALI KITA AKAN CUBA MASUKAN DALAM MAJALAH ONLINE INI, UNTUK MASA INI PIHAK "malaysianoutdoors" MASIH LAGI DI PERINGKAT PERMULAAN MEMBENTUK SATU BENTUK MAJALAH YANG MENARIK PERHATIAN RAMAI, BAGI FASA YANG KEDUA PULA PIHAK KAMI AKAN MENDAPATKAN ARTIKEL-ARTIKEL DARI SEMUA SAHABAT-SAHABAT "OUTDOOR" UNTUK DIMUATKAN DI DALAM MAJALAH INI . "malaysianoutdoors" HARAPKAN SOKONGAN DARI KORANG SEMUA UNTUK TERUSKAN BLOG NI DAN TOLONG LAH KLIK SEKALI "JOIN THIS SITE" DAN "FOLLOW THIS BLOG" DI RUANGAN KECIL SEBELAH KANAN. TQ

Sunday, 2 May 2010

PUSAT LATIHAN KANU NEGERI SEMBILAN (PORT DICKSON)

TEMPAT : D' ROCK ADVENTURE
PEMILIK : MIDON
AKTIVITI : Absailing , Flying Fox , Wall Climbing, kayak, bola sepak Pantai, camping site
SASARAN : kepada semua yang berminat untuk menjalankan program, kepada mereka yang datang harian.
Tapak perkhemahan ini di usahakan oleh En Midon beliau juga yang seorang jurulatih rekreasi kebangsaan berkata tempat  ini dibuka  untuk menyemarakan lagi dunia rekreasi yang kini semakin menjadi tumpuan para remaja dan belia terutamanya yang gemarkan aktiviti lasak.
Kem ini juga menyediakan aktiviti seperti wall climbing

Jurulatih yang disediakan juga adalah yang diiktiraf oleh kementerian belia Dan Sukan
(Gambar atas : Jurulatih menunjukan cara2 melakukan aktiviti wall climbing.
Tapak perkhemahan yang disediakan oleh pihak Kem

Kayak menjadi Tunjang untuk aktiviti di Kem ini.

Dewan yang disediakan juga adalah berbentuk santai yang boleh memuatkan seramai 80 orang pada satu2 masa. dan boleh di upgrade pada bila2 masa.

No comments:

aDa LaGi Da....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...